Plushälsan är ett varumärke som ägs av GO PURE Sweden AB och har skapats av mig, Magnus Häggbom, leg. naprapat, Exercise Coach, Funktionsmedicinare och Livsstils Expert, verksam i Ängelholm. 

Plushälsan står för renhet, trovärdighet, enkelhet och helhet.

Min önskan har alltid varit att hjälpa människor till att må bra.
Jag jobbar med verktyg och produkter som är unika och ledande inom sitt område. Min vision med Plushälsan är att skapa ett starkt och trovärdigt varumärke som ger kunden en känsla av trygghet, professionalitet och individuellt bemötande.

Jag vill att du som kund får det du behöver för att må så bra du bara kan. Du sätter själv gränserna till hur bra detta skall vara.

Välkommen till Plushälsan

Boka en behandling

Boka ditt nästa besök hos oss på Plushälsan här.

Oberoende om du behöver hjälp med en dålig rygg, ett ömt knä eller en armbåge som strejkar.
Jag hjälper dig komma till rätta med orsakerna till dina besvär.

Vill du nå oss via telefon – Ring 0431 828 75.

Naprapat Magnus Häggbom

Att leda människor till bättre hälsa är min passion. Något jag har sysslat med sedan 2004 och som jag brinner för. Det är viktigt att du har någon att fråga, någon du kan lita på och som har kunskap och erfarenhet när man skall ta beslut som kan förändra ditt liv för all framtid. Jag ser fram emot att få vägleda dig på din HÄLSORESA.

Magnus Häggbom

Hälsoentreprenör