PURE NAPRAPATI

Våra leg. naprapater hjälper dig med alla sorters problem i kroppen:

Jag heter Magnus Häggbom och jobbarMagnus_web sedan 2004 som leg. naprapat i Ängelholm. Oberoende om det gäller förebyggande, akut eller rehabilitering så hjälper jag dig. Det kan vara ett akut ryggskott, ett ömt knä eller en jobbig nackspärr. Min bakgrund är inom idrott och hälsa och jag har läst till idrottsvetare på Universitetet i Mainz, Tyskland innan jag blev naprapat i Stockholm. Under flera år har jag sedan vidareutbildat mig inom både behandling men även träning och livsstil som som livsstilscoach hjälper jag människor att hitta rätt väg till god balans.

Välkommen att boka en tid via: 0431 – 828 75 eller boka online direkt.

Klicka på klockan: Click here to schedule an appointment

 

 

Jag heter Karin Pantzar och är leg. naprapat sedan 2005. Har har även under nästan 13 år vidareutbildat mig till funktionsmedicinsk Naturläkare.

Jag had innan min etablering i Ängelholm hos Magnus en mottagning i Linköping sedan 2010. Innan dess hade jag en mottagning i centrala Malmö, Naprapatcentrum.

Efter naprapatexamen har jag även jobbat som lärare i anatomi, fysiologi, sjukdomslära och triggerpunkter och idag är jag även lärare på Näringsmedicinska skolan i Stockholm. Där föreläser jag om vitaminer, mineraler samt detox för eleverna som ska bli näringsterapeuter efter 2 års studier. Jag sitter även med i Näringsmedicinska terapeutförbundet (www.nmtf.se) som utbildningsansvarig.

Jag undersöker ibland med diagnostiskt ultraljud innan behandling och om du har en idrottsskada eller förslitningsskada/överbelastning spelar ingen roll, alla är välkomna till mig. Jag behandlar alla typer av muskulära eller skelettala problem och har sett och behandlat det mesta. Jag ger gärna massage och stötvåg/triggerpunktsbehandling samt manipulation/ledjustering.

Inom näringsmedicin är det speciellt matsmältningssystemet och hjärnan som jag är specialiserad på, men jag hjälper alla med olika problem här också. Vanliga åkommor man kan få hjälp med hos mig är tex: kronisk trötthet, sköldkörtelproblem, hormonstörningar, huvudvärk/migrän, IBS, hjärndimma och andra diagnoser, tex neurologiska störningar. Jag tar mig tid att lyssna och tar gärna blodprov om man vill eller gör annan mätning för att få veta vad som hänt. Näring och vad du stoppar för ämnen i munnen är betydligt viktigare än du någonsin kan tro och de spelar stor roll för de flesta sjukdomar. Det är inte bara brister som har betydelse utan även för mycket av något kan störa.

Välkommen att boka en tid via: 0431 – 828 75 eller boka online direkt.

Klicka på klockan: Click here to schedule an appointment

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.