Naprapati

Våra leg. naprapater hjälper dig med alla sorters problem i kroppen på vår mottagning i Ängelholm.

Magnus jobbarMagnus_web både förebyggande, akut och med rehabilitering och hjälper dig med allt från akut ryggskott till ett ömt knä eller en jobbig nackspärr. Hans bakgrund är inom idrott och hälsa och han har läst till idrottsvetare på universitetet i Mainz, Tyskland innan han blev naprapat i Stockholm. Under flera år har Magnus sedan vidareutbildat sig inom både behandling men även träning och livsstil.

Välkommen att boka en tid via: 0431 – 828 75 eller boka online direkt.

Klicka på klockan:     Click here to schedule an appointment

 

________________________________________________

Jag heter Karin Pantzar och är leg. naprapat sedan 2005. Har har även under nästan 13 år vidareutbildat mig till funktionsmedicinsk Naturläkare.

Jag har bredvid min mottagning i Ängelholm även en mottagning i Linköping sedan 2010. Innan dess hade jag en mottagning i centrala Malmö, Naprapatcentrum.

Efter naprapatexamen har jag även jobbat som lärare i anatomi, fysiologi, sjukdomslära och triggerpunkter och idag är jag även lärare på Näringsmedicinska skolan i Stockholm. Där föreläser jag om vitaminer, mineraler samt detox för eleverna som ska bli näringsterapeuter efter 2 års studier. Jag sitter även med i Näringsmedicinska terapeutförbundet (www.nmtf.se) som utbildningsansvarig.

Jag undersöker ibland med diagnostiskt ultraljud innan behandling och om du har en idrottsskada eller förslitningsskada/överbelastning spelar ingen roll, alla är välkomna till mig. Jag behandlar alla typer av muskulära eller skelettala problem och har sett och behandlat det mesta. Jag ger gärna massage och stötvåg/triggerpunktsbehandling samt manipulation/ledjustering.

Inom näringsmedicin är det speciellt matsmältningssystemet och hjärnan som jag är specialiserad på, men jag hjälper alla med olika problem här också. Vanliga åkommor man kan få hjälp med hos mig är tex: kronisk trötthet, sköldkörtelproblem, hormonstörningar, huvudvärk/migrän, IBS, hjärndimma och andra diagnoser, tex neurologiska störningar. Jag tar mig tid att lyssna och tar gärna blodprov om man vill eller gör annan mätning för att få veta vad som hänt. Näring och vad du stoppar för ämnen i munnen är betydligt viktigare än du någonsin kan tro för din hälsa och spelar stor roll för de flesta sjukdomar. Det är inte bara brister som har betydelse utan även för mycket av något kan störa.

 

Välkommen att boka en tid via: 0431 – 828 75 eller boka online direkt.

Klicka på klockan:     Click here to schedule an appointment