[et_pb_section bb_built="1" _builder_version="3.0.95"][et_pb_row][/et_pb_row][/et_pb_section]

DIN NAPRAPAT I ÄNGELHOLM

Jag heter Magnus Häggbom och jobbar sedan 2004 som leg. naprapat i Ängelholm. Oberoende om det gäller förebyggande, akut eller rehabilitering så hjälper jag dig. Det kan vara ett akut ryggskott, ett ömt knä eller en jobbig nackspärr. Min bakgrund är inom idrott och hälsa och jag har läst till idrottsvetare på Universitetet i Mainz, Tyskland innan jag blev naprapat i Stockholm. Under flera år har jag sedan vidareutbildat mig inom både behandling men även träning och livsstil. Som livsstilscoach hjälper jag människor att hitta rätt väg till god balans.

Välkommen att boka en tid via: 0431 – 828 75 eller boka online direkt.

Att leda människor till bättre hälsa är min passion. Något jag har sysslat med sedan 2004 och som jag brinner för. Det är viktigt att du har någon att fråga, någon du kan lita på och som har kunskap och erfarenhet när man skall ta beslut som kan förändra ditt liv för all framtid. Jag ser fram emot att få vägleda dig på din HÄLSORESA.

Magnus Häggbom

Hälsoentreprenör

GO PURE SWEDEN AB

Min "Hälsoresa" till mitt bästa jag.

Läs mer om Magnus ”Hälsoresan” och anmäl dig till din egna om du är redo.