Att äta rätt är viktigt, både ur hälsosynpunkt och för att optimera träningsresultaten. Vill man dessutom öka eller minska i vikt, är kosten det viktigaste verktyget. Men hur vet man vad som är rätt? Vi blir dagligen överösta med mer eller mindre tillförlitlig information om kost och kropp. Oftast kommer informationen från löpsedlar och korta ”hälso-klipp” i TV. Kan man lita på den? I en djungel av information är det lätt att gå vilse.

Vi hjälper dig!

Vi på PURE erbjuder kostrådgivning. Detta innebär att du under en bestämd tidsperiod får hjälp med vad och hur du ska äta för att uppnå dina mål. Då vi har en holistisk syn på människan, arbetar vi helt och hållet utifrån dina egna förutsättningar, fysiskt, psykiskt och emotionellt.

En kostrådgivning börjar med ett personligt möte, som tar ca 60 min. Till detta möte ska du ha med dig en kostdagbok där du under 4 dagars tid skrivit ner vad du ätit och druckit, vilken tid du gjort det, och eventuella kommentarer. Ju mer detaljerad du kan göra denna dagbok, desto effektivare kommer vi kunna hjälpa dig. Tillsammans går vi igenom dina nuvarande kostvanor och ditt ätbeteende. Vi mäter din kroppssammansättning, med hjälp av vår INBODY. Vi har två syften med detta; dels att se hur du ligger till hälsomässigt, med näringstillförsel och vätskenivåer, dels att få ett antal startvärden som vi sedan kan bedöma resultatet utifrån. När detta är klart sätter vi tillsammans upp mål som vi ska nå under den tid vi samarbetar. Under dagarna som följer lägger din kostrådgivare upp en kostplan. Varje vecka ses ni för nya mätningar och sammanfattning av veckan som gått. Ibland behöver kosten justeras, ibland inte. Har du akuta frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig via mail, så du kan få hjälp och support snabbt.
När behov finns bokar vi in en separat tid för näringskemisk kinesiologi eller bioresonans. Detta är en unika diagnostiseringsmetoder för att  lindra och/eller bota kroniska besvär t.ex. mag-tarmproblem eller allergier. Behandling sker i samråd med din kostrådgivare, för optimala resultat.

8 veckor: 2.000kr, 16 veckor: 3.000kr (Näringskemisk kinesiologi och bioresonans kostar utöver detta).

Boka tid för din första konsultation på 0431-828 75.