En resa för din hälsa

Magnus Häggbom berättar om Hälsoresan, så klicka på Spelknappen nedan för att se Videon.

Spela video

Hälsoresan är för dig som vill skapa en förändring i ditt liv.

Det behöver inte handla om att du har en hälsoutmaning utan du kommer även ha stor glädje av Hälsoresan om du söker efter en väg att öka din prestationsförmåga.

Du skall vara beredd på att vilja resa minst 3 månader för att ge dig själv en chans till långsiktiga och hållbara förändringar.

Tillsammans med professionell vägledning och duktiga och engagerade “reseledare” kan du se fram emot något du aldrig har testat förut.

Anmäl dig till nästa Informationsföreläsning

Vattnets Hus Ängelholm, Landshövdingevägen 9 Ingång via receptionen i badhuset. Du blir mottagen där.

Informationsträff om “Hälsoresan” – Gratis inträde

Missa inte nästa möte då vi får lyssna på några av våra “resenärer” som började sin
resa i början av februari detta år.

Då vi följer GDPR/Dataskyddsförordningen sedan den 25 maj 2018, så är dina kontaktuppgifter säkra samt skyddade av oss. När du Skickat dina uppgifter kommer du att få ett särskilt mail för att bekräfta dina kontaktuppgifter samt acceptera digital information på lämnad e-postadress.
Bekräftas inte dina kontaktuppgifter, eller att du felaktigt tagit emot ett bekräftelsemail från oss. Kommer dina kontaktuppgifter att tas bort från vår e-postlista inom 24 timmar.

Naprapat Magnus Häggbom

Att leda människor till bättre hälsa är min passion. Något jag har sysslat med i 15 år och som jag brinner för. Det är viktigt att du har någon att fråga, någon du kan lita på och som har kunskap och erfarenhet när man skall ta beslut som kan förändra ditt liv för all framtid. Jag ser fram emot att få vägleda dig på din HÄLSORESA.

Magnus Häggbom

Hälsoentreprenör

GO PURE SWEDEN AB

Din "resebyrå" för din Hälsoresa

Go Pure Sweden AB i Ängelholm (Vattnets hus)
Landshövdingevägen 9
262 52 Ängelholm
Telefon: 0431-828 75