Här startar din resa och nedan gör du en enkel Incheckning!

Denna resa är individuell – precis lika individuell som du. Det första jag vill be dig att göra är att nedan notera vad det är du vill uppnå med ”din resa”.

Det som händer sen är att jag kommer att ta kontakt med dig och boka ett kostnadsfritt första möte. Där kommer jag gå igenom allt i detalj så du har all kunskap du behöver för att besluta dig för om du skall beställa din ”resa” hos mig eller ej.

OBSERVERA! Du ingår här inget avtal eller hamnar i ett köptvång. Denna första “Incheckning” är helt riskfri och kostnadsfri för dig.

Dina målsättningar

Fyll i nedan så jag kan anpassa din hälsoresa till just dig


Vad är du beredd att investera för att uppnå ditt mål?

Det går endast att boka 3 månaders paket.

Beskriv dig själv

Nu vill jag att du beskriver din bakgrund och orsakerna till varför du behöver investera i dig själv och denna resa.


Samtycke enligt Dataskyddsförordningen 20180525 att GO PURE SWEDEN AB får behandla dina lämnade uppgifter samt kontakta dig med dessa uppgifter som grund för fortsatt kontakt/behandling.
Dina uppgifter lagras säkert och kommer inte lämnas ut till tredjepart. Väljer du att inte fortsätta vidare kontakt/behandling så kommer dina uppgifter att tas bort från våra register utan dröjsmål.
Uppgifterna du lämnar ovan kommer enbart att användas till förslag om en personligt anpassad Hälsoresa.

Naprapat Magnus Häggbom

Att leda människor till bättre hälsa är min passion. Något jag har sysslat med i 15 år och som jag brinner för. Det är viktigt att du har någon att fråga, någon du kan lita på och som har kunskap och erfarenhet när man skall ta beslut som kan förändra ditt liv för all framtid. Jag ser fram emot att få vägleda dig på din HÄLSORESA.

Magnus Häggbom

Hälsoentreprenör

GO PURE SWEDEN AB

Din "resebyrå" för din Hälsoresa

Go Pure Sweden AB i Ängelholm (Vattnets hus)
Landshövdingevägen 9
262 52 Ängelholm
Telefon: 0431-828 75