Din Hälsoresa

En resa för din hälsa

Hälsoresan är för dig som vill skapa en förändring i ditt liv.

Orsakerna

Din kropp är en stor samling celler som innehar hög integritet och olika namn som sjukvården har gett symtom vi upplever är inget kroppen kan göra något med. Allt i kroppen handlar om BALANS.

Oberoende om det är psykisk balans eller kemisk balans. Om du känner dig törstig så är det ett symtom på vätskebrist – drick mer vatten. Om du känner dig hungrig så är det kroppens sätt att meddela dig att den har energi och näringsbrist – ät mat. Om du känner dig trött har du troligen brist på sömn eller behöver vila.

Det samma gäller all sorts smärta som din kropp meddelar din hjärna. Något är ur balans, med andra ord för mycket eller för lite, och behöver uppmärksamhet då kroppen inte klarar av att återfå balans av egen maskin.

Smärta kommer nämligen först ganska sent och är din kropps enda sätt att meddela dig att du behöver rikta din uppmärksamhet dit.

Lösningen

Vad vore om du kunde få tillgång till all denna information?

Hur skulle ditt liv se ut om du förstod bättre hur allt hängde ihop och hur kroppen reagerar på olika situationer och omständigheter?
Troligen vore livet lättare och du skulle ta bättre beslut för dig och dina närmaste.

Efter nästan 20 år inom hälsa, prestation och välbefinnande har jag samlat all min kunskap och mina erfarenheter i ett system – HÄLSORESAN. Hälsoresan är till för dig som är trött på att ha ont, trött på att få ryggskott eller huvudvärk titt som tätt. Oberoende vilken obalans du har symtom av så har HÄLSORESAN en lösning för dig. Jag har sammanställt olika paket för dig. Paketlösningar som har visat sig ge önskat resultat. Resultat som varar – livet ut.

Vilket paket som passar dig väljer vi tillsammans beroende på hur mycket erfarenhet och kunskap du redan har samt hur snabbt du behöver få resultat. Du tar inga risker med att investera i dig själv. Du har en pengar-tillbaka-garanti i 30 dagar. 

Så om du som jag är trött på att leva med symtom och vill få ut det mesta ur ditt liv så rekommenderar jag dig varmt att fylla i formuläret nedan. Du förbinder dig till inget utan ger mig bara en möjlighet att lära känna dig bättre. Så fort du har skickat mig dina uppgifter så kommer jag att titta på dessa. Om jag skulle behöva mer information om dig så återkommer jag per mail. Annars får du ett paketförslag tillbaka av mig som du får ta ställning till. Paketet innehåller de tjänster och produkter jag vet du behöver för att nå framgång med HÄLSORESAN.

Det är din resa och ditt liv – så du väljer sedan om du är värd att investera i eller ej. 

Jag ser fram emot att få läsa om dig och hoppas även du vill följa med på denna spännande resa – en resa som kommer att leda till ett bättre DU och en resa som kommer att göra att du inte behöver gå tillbaka till ditt gamla jag!

Varmt välkommen
Magnus Häggbom
Din Reseledare

Här startar din resa och nedan gör du en enkel Incheckning!

Denna resa är individuell – precis lika individuell som du. Det första jag vill be dig att göra är att nedan notera vad det är du vill uppnå med ”din resa”.

Det som händer sen är att jag återkommer till dig med ett förslag på hur din resa skall se ut för att du skall nå dina mål.

OBSERVERA! Du ingår här inget avtal eller hamnar i ett köptvång. Denna första ”Incheckning” är helt riskfri och kostnadsfri för dig.

Dina målsättningar

Fyll i nedan så jag kan anpassa din hälsoresa till just dig


Vad är du beredd att investera för att uppnå ditt mål?

Beskriv dig själv

Nu vill jag att du beskriver din bakgrund och orsakerna till varför du behöver investera i dig själv och denna resa.


Samtycke enligt Dataskyddsförordningen 20180525 att GO PURE SWEDEN AB får behandla dina lämnade uppgifter samt kontakta dig med dessa uppgifter som grund för fortsatt kontakt/behandling.
Dina uppgifter lagras säkert och kommer inte lämnas ut till tredjepart. Väljer du att inte fortsätta vidare kontakt/behandling så kommer dina uppgifter att tas bort från våra register utan dröjsmål.
Uppgifterna du lämnar ovan kommer enbart att användas till förslag om en personligt anpassad Hälsoresa.

Naprapat Magnus Häggbom

Att leda människor till bättre hälsa är min passion. Något jag har sysslat med i mer än 15 år och som jag brinner för. Det är viktigt att du har någon att fråga, någon du kan lita på och som har kunskap och erfarenhet när man skall ta beslut som kan förändra ditt liv för all framtid. Jag ser fram emot att få vägleda dig på din HÄLSORESA.

Magnus Häggbom

Hälsoentreprenör

GO PURE SWEDEN AB

Din "resebyrå" för din Hälsoresa

Go Pure Sweden AB i Ängelholm (Vattnets hus)
Landshövdingevägen 9
262 52 Ängelholm
Telefon: 0431-828 75