BalancetapePURE Taping Academy är ansvarig för all utbildning inom PURE Taping i Europa. Företaget är en del av Go PURE AB som ägs och drivs av Magnus Häggbom. Vårt mål är att alltid hålla hög kvalitet på våra utbildningar och att genom våra utbildningar och kurser ge alla deltagare tillräcklig kunskap för att använda material och metod på bästa sätt.
Företaget är i dag verksam i Sverige, Norge, Finland, England, Grekland och Spanien.
I varje land representeras företaget av en samarbetspartner som har ensamrätt på utbildning.
Vår ambition är att erbjuda alla intresserade en vetenskapligt grunderad och beprövad behandlingsmetod som gynnar användaren genom att påskynda läkning respektive förebygga skada hos sina klienter.

Vi utbildar både i kinesiologisk tejpning och sedvanlig idrottstejpning.

Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en utbildning just för dig och dina önskemål.

massageVi erbjuder privatpersoner och företag att lära sig grunderna i massage och enklare TP (Triggerpunkt) behandling. Kurserna går över två dagar och ger dig grundläggande kunskap om de olika massageteknikerna som används inom svensk klassisk massage.

Med vår långa erfarenhet av olika symtombilder ger vi dig en röd tråd och värdefulla tips på hur du enkelt kan behandla dig själv och dina närmaste för de vanligaste smärtbilderna från nacke, axlar och ländrygg.

Välkommen med din ansökan och intresseanmälan då vi startar kurser löpande när vi har fått ihop tillräckligt med deltagare.

föreläsningPURE Academy erbjuder föreläsningar inom alla områden som berör hälsa.

Vi kan skräddarsy föreläsningar och workshops precis så det passar dina behov och önskemål.

Hör av dig till oss så bokar vi ett möte för att diskutera just dina behov.

PURE golf 1I samarbete med Ängelholms GK och Robert Löfqvist är vi glada att kunna erbjuda dig en spännande helhetslösning för din golf.

Oberoende om du är blodig nybörjare eller redan har några års erfarenhet av att spela golf, kan vi garantera dig att du kommer göra ett jätte steg i din utveckling tillsammans med oss. Genom att kombinera avancerad diagnostik med modern träningsfilosofi och krydda det med Roberts långa erfarenhet inom golf på elitnivå når vi tillsammans dit du vill komma.

Missade du 2016 försäsongsträning så kan vi erbjuda personlig hjälp med din träning ändå. Kontakta oss så kommer vi fram till en lösning som passar dig.

Team

Magnus & Robban