PURE – Träning

PURE Training  – Training as it should be.

För oss på PURE är träning inte maskiner och hög puls. Vår fokus ligger på att ge dig kunskap om din kropp och lära dig att använda det fantastiska verktyg du bär runt på. Träning hos oss är personligt och individuellt och bygger på grundpelarna rörlighet, koordination, stabilitet, uthållighet och styrka.

Kom och testa oss – så förstår du skillnaden

Den snabbaste vägen till resultat är via en personlig tränare. Din PT har bara dig och dina behov/mål i åtanke och varje minut av din tid hos oss handlar om att uppnå dina mål.

Även om du är van vid att träna så kommer du känna skillnaden när du anlitar oss. Vi kombinerar hög kompetens med egen erfarenhet. Detta ger dig som kund en trygghet i att vi vet vad vi pratar om och att du kan lite på att det du gör kommer att ge önskat resultat.

Gör du som vi säger – så garanterar vi dig ditt resultat!

Att träna själv är inte alltid så roligt och erfarenheten säger att träning tillsammans med någon annan kan hjälpa att ta sig till träningen när motivationen är lite lägre.

Vi erbjuder träning i små grupper (max. 4 personer) som ger dig som individ ett lite bättre pris men nästan samma effekt som personlig träning 1-1.

Vi delar på timpriset helt enkelt!

 

Här kan du titta på några av mina basövningar som jag brukar rekommendera.