PURE – Hälsoresan

PURE – Hälsoresan
Utan att berätta för mycket så handlar Hälsoresan om att över en tid på minst 3 månader skapa just långsiktiga och hållbara lösningar för dig som kund.
Resan har ett grundpris. Helt enkelt för att pengar innebär ett värde för de flesta. Med andra ord blir resan en investering och så med ökar motivationen att fullfölja den.

Resan kommer innebära att varje resenär sätter mål som han eller hon önskar uppnå. Målen kommer att vara olika och därför kommer heller ingen resa vara den andras lik.

Men den stora fördelen är att man inte gör resan själv, utan tillsammans med många andra. Detta vet vi ökar motivationen och chansen att lyckas nå sitt mål.Utöver gemenskap och professionell support ser vi till att varje cell i din kropp får de bästa förutsättningarna.

När det gäller förändring så är kunskap en viktig nyckel. Därför ser vi även till att du under resans gång får möjlighet att öka din kunskap om din kropp, din knopp och dig själv.

För att förstå hela innebörden av “HÄLSORESAN” bjuder vi in till kostnadsfria informationsföreläsningar framöver.
Start blir Tisdag den 24 April 2018 kl. 18:00 på Vattnets Hus.
För att komma på denna eller någon av de kommande informationsträffarna (varannan tisdag från den 24 och framåt) anmäler man sig enkelt via magnus@gopure.se.Vår önskan är att hjälpa så många människor som möjligt att få kunskap om vad Hälsoresan är och vad den kan göra för dem. Bjud därför gärna med någon du bryr dig om och som du tror skulle ha glädje av att göra en resa – kanske tillsammans med dig?

 

P.S. Missa inte vårt första möte då vi får lyssna på en av våra “testresenärer” som började sin resa i början av februari detta år.

Hoppas vi ses inom kort!
Magnus & Co.

Färdigheter

, ,

Upplagt på

januari 18, 2018