axelDu vill komma tillbaka efter en skada eller bli av med ett kroniskt problem som du inte får bukt med. Du har testat det mesta och blir inte bra.

Vid 6 tillfällen gör vi det som krävs för att bryta sina dåliga vanor och ta dig tillbaka till full funktion. Oberoende om det är din axel, din nacke eller din höft.

Behöver vi fler än 6 tillfällen så kommer du att få veta det innan vi kör igång.

Investering: 6000;-

P.S. För dig som har lite  mindre budget och även mindre problem kan 5 halvtimmar vara ett alternativ. Investering: 3.500;-

SmoothyDu vill gå ner eller upp i vikt. Du har problem med mage/tarm eller störningar i din ämnesomsättning. Du kanske är allergisk mot någon mat eller känner dig uppblåst och trött i samband med mat?

Då kan vi hjälpa dig till ett friskare liv. Med hjälp av olika diagnostiska verktyg djupdyker vi i dina symtombilder och kommer fram till vad som fungerar för dig. Under ca. 3 månader gör vi sedan en omställning och lär dig vad som är bra för din kropp.

 

Investering: 5.800;-

Det kan tillkomma kostnader för eventuella tillskott som behövs.

plus 2Du har tappat greppet om din hälsa och din kropp och du har snurrat i vården ett bra tag. Inget hjälper långsiktigt och du har flera symtom som avsevärt påverkar din livskvalitet.

Vi hjälper dig hitta vägen tillbaka och håller dig i handen hela vägen fram tills du känner att du kan gå själv! Via undersökning, samtal och personlig träning kommer du att bli stark igen och komma i balans. Räkna med en behandlingstid mellan 3 månader och upp till ett år.

 

Investering: från 35.000;-